Новини
Щодо поширення неточної інформації про критичну несправність Kia Sportage

Щодо поширення неточної інформації про критичну несправність Kia Sportage

2021-03-11

ШАНОВНІ ДРУЗІ

Нещодавно в окремих електронних ЗМІ була опублікована інформація щодо відкликання автомобілів KIA Sportage та KIA Cadenza через ймовірну несправність в блоці керування гальмівною системою, яка могла спричинити займання. При цьому зазначені публікації не містили вичерпні істотні дані про зазначену подію, що може ввести в оману, якщо не перевіряти першоджерело інформації.

ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО», офіційний дистриб’ютор автомобілів КІА в Україні інформує, що згадана відзивна кампанія стосується лише тих автомобілів, що були вироблені та реалізовані в Сполучених Штатах Америки, та не розповсюджується автомобілі KIA, реалізовані в Україні через мережу офіційного дистриб’ютора ТОВ «ФАЛЬКОН-АВТО». Сподіваємося, що у згаданих випадках представниками ЗМІ було допущено ненавмисне відхилення від стандартів об’єктивної журналістики й мова не йде про свідоме маніпулювання задля збільшення обсягів переглядів статті.

Хочемо наголосити, що власники автомобілів Kia, придбаних в офіційній мережі в Україні, мають можливість перевірити свій автомобіль на необхідність виконання особливих технічних операцій на сайті офіційного дистриб’ютора автомобілів КІА в Україні, ТОВ «Фалькон-Авто», за посиланням https://www.kia.com/ua/service/recall.html 

Open Chat